Toko Sindjaja

gespecialiseerd in de Indonesische keuken

gespecialiseerd in de Indonesische keuken

Indonesische Catering

Voor het organiseren van speciale gelegenheden moet u vaak aan veel en verschillende dingen denken. Toko Sindjaja denkt graag met u mee voor het samenstellen van een maaltijd naar uw wens en smaak. Catering wordt uitsluitend verzorgd vanaf 20 personen of meer. Wanneer het voor een kleinere groep is adviseren wij gebruik te maken van onze afhaaldienst.

De maaltijden worden geserveerd in warmtehouders (au bain marie) en alle voorbereidingen doen wij voor u. Door ervaring te hebben met sporters, verjaardagen, afscheidsfeesten en zakelijke borrels weten wij u de juiste gerechten en hoeveelheden te adviseren.

Heeft u bepaalde wensen, vraag het ons gerust! Wij zullen onze uiterste best doen om dit in vervulling te laten gaan!

‘‘Toko Sindjaja verzorgt de echte Indonesische keuken bij u thuis of op een andere locatie en voor elke gelegenheid. Optimaal naar smaak voor iedereen, lekker pittig of juist wat milder.’’

Afhalen

Bij Toko Sindjaja kunt u gemakkelijk en snel afhalen. Heeft u haast of simpel weg geen zin om te wachten dan kunt u telefonisch bestellen. Wij zorgen dat het voor u klaar staat! U kunt kiezen uit een complete maaltijd dat door ons is samengesteld of uw eigen samengestelde maaltijd. De gerechten worden verpakt in een degelijk magnetron bestendig bakje zodat u het makkelijk kunt opwarmen. Kortom lekker makkelijk!

Bezorgen

Toko Sindjaja heeft nog geen bezorgservice. Maar bestelt u voor meer dan € 50,- en woont u in Lelystad, dan brengen wij  uw bestelling bij u thuis. Deze service is onder voorbehoud en in overleg.  Voor grotere groepen verzorgen wij ook graag de Indische catering bij u thuis of op een andere locatie.

Tip

Als u eten bij ons afhaalt dat u niet direct nuttigt, kunt u het tot drie dagen in de koelkast bewaren. Voordat u het in de koelkast zet moet het eten afkoelen naar kamertemperatuur.