Toko Sindjaja

gespecialiseerd in de Indonesische keuken

gespecialiseerd in de Indonesische keuken

Onze winkel

Wanneer u binnen stapt zult u ontvangen worden door vriendelijk personeel, waar u terecht kunt voor al uw kookadvies. Doordat wij een open keuken hebben geven we de klant een kijkje in de keuken. Wij vinden het belangrijk dat de klant zich thuis voelt en de authentieke Indonesische sfeer voelt.

De winkel is zo overzichtelijk mogelijk ingericht waarbij het assortiment is gebaseerd naar wens van de klant. Het assortiment is ingericht met producten uit diverse landen: Indonesi√ę, China, Vietnam, Suriname, Japan en Thailand.

Behalve deze diverse Oosterse producten, verkopen wij ook kant en klare Indonesische gerechten, welk samengesteld kunnen worden tot een uitgebreide rijsttafel.

Naast onze uitgebreide menukaart beschikken wij ook over seizoensgebonden lekkernijen. Denk hierbij aan: Soto, Nasi Kuning, Onde- Onde, Tjendol en diverse tropische drankjes.

Er is gelegenheid om aan onze lunchtafel een heerlijke maaltijd of snack te nuttigen. Tijdens de zomerperiode kunt u gebruik maken van een zonnig terras.